Prestaties 

Met uitmuntende prestaties wordt energie bespaart en het comfort verhoogd.

Krachtige verwarming​

De hoge verwarmingscapaciteit wordt bereikt zelfs bij lage buitentemperaturen door het toepassen van een grote warmte wisselaar in het binnendeel en/of een grote DC rotary compressor in het buitendeel.

10 °C verwarmingsfunctie

Met de 10 °C verwarmingsfunctie monitort een airconditioner continue de ruimte temperatuur. Zodra deze onder de 10 °C komt zal de airconditioner gaan verwarmen. Deze functie is ideaal voor bijvoorbeeld vakantiewoningen, deze kunnen hiermee gedurende de winter vorstvrij worden gehouden.

Krachtige werking

Door de krachtige werkingsfunctie te activeren zal de airconditioner zijn volle vermogen aanspreken om een ruimte zo spoedig mogelijk op de gewenste temperatuur te krijgen.

Power diffuser​

Preciese luchtstroom regeling is mogelijk met de speciaal ontworpen ‘power diffuser’. Deze onderste lamel van een wandmodel creëert meer comfort bij het gebruik van de airconditioner.

Laag geluidsniveau buitenunit​

De gebruiker kan een lager geluidsniveau voor het buitendeel selecteren, bijvoorbeeld gedurende nachtelijke uren. Hiermee wordt het omgevingsgeluid gereduceerd.

Automatische werkingsfunctie​

In deze stand bepaalt de airconditioner zelf of er gekoeld of verwarmd dient te worden. Ideaal om een ruimte op een constante temperatuur te houden.