A FEW THINGS WE’RE GREAT AT

Fuji Electric

Over Fuji Electric

Kies voor Japanse top kwaliteit

De airconditioners van het merk Fuji Electric zijn afkomstig uit de stal van de Fujitsu-General groep. Deze wereldwijde speler op de airconditioning markt maakt onder licentie van Fuji Furukawa Engineering & Construction airconditioners met het merk Fuji Electric..

De productie van airconditioners door de Fujitsu General groep gaat terug naar 1971, destijds is de eerste raam airconditioner geïntroduceerd. In de loop van de jaren is de groep uitgegroeid tot marktleider in vele landen en produceren zij uitsluitend de meest geavanceerde en energiezuinige airconditioners ter wereld. Met een airconditioners van Fuji Electric kiest je voor Japanse topkwaliteit!

De naam Fuji Electric is afgeleid van de berg ‘Mount Fuji’. Deze vulkaan is de hoogste berg van Japan en wordt gezien als een heilige berg. Zijn symmetrische vorm is een geliefd onderwerp voor vele fotografen.

Dit merk biedt airconditioningoplossingen aan van topklasse voor comfort het hele jaar door. Die ook nog eens voldoet aan de verwachtingen van zowel zakelijke klanten als eindgebruikers. Fuji Electric-systemen zijn met succes gebruikt in appartementen, eengezinswoningen en meergezinswoningen, appartementsgebouwen en alle soorten openbare utiliteitsgebouwen met verschillende kubieke inhoud, zoals kantoorgebouwen, hotels en winkelcentra.

Zo zijn ze ontworpen met behulp van de nieuwste technologische oplossingen, voldoen aan strikte eisen op het gebied van energie-efficiëntie die gelijkwaardig zijn aan die van de klasse A tot A++++. Fuji Electric-producten zijn van de hoogste kwaliteit die door deze Japanse fabrikant worden geleverd. 

HOGE KWALITEIT​

VEELZIJDIGHEID

Tijdloos ontwerp

energiebesparend

Nieuwste technologie

Een tijdloos ontwerp met Japans vakmanschap en precisie.

Over Fuji Electric prijs winnend designs

Het tijdloze design heeft het merk al vele prijzen opgeleverd in internationale designwedstrijden, zoals de Red Dot Design Award, Good Design en de IF Design Award. De superieure kwaliteit van de units en hun unieke esthetische kwaliteiten zijn bij vele gelegenheden gewaardeerd, waardoor de airconditioners passend zijn voor elk interieur.

Green Future and functions combined

Wij bieden betrouwbare technologieën die gelden op de Europese markt. Waar milieuvriendelijke voorschriften zeer streng zijn. In het onderzoeks- ontwikkelings- en productieprocessen bij Fuji Electric blijven ze steeds werken aan het maken van milieuvriendelijke producten waar we in de toekomst trost op kunnen zijn. Lees verder

Hoogste kwaliteit

Fuji Electric besteedt bijzondere aandacht aan de kwaliteit van zijn producten en heeft daarom een eigen ontwerpbureau en onderzoekslaboratorium. Om de kwaliteit van zijn producten te bevestigen, onderwerpt het bedrijf zijn apparatuur aan testen door externe, onafhankelijke instellingen en laboratoria, en neemt het deel aan wedstrijden die productontwerp en innovatieve technologische oplossingen evalueren.

Fuji Electric quality

Energiebesparende technologieën

De airconditioners van Fujitsu voldoen aan de strengste milieueisen. Voortdurend werken aan de ontwikkeling van apparatuur en verbetering van productieprocessen draagt bij aan het creëren van technologie die helpt om onze gezondheid en die van toekomstige generaties te beschermen. Door slimme functies toe te passen in haar airconditioners…Lees verder

Nieuwste Technologie

Onbeperkt communiceren dankzij BMS

Klanten hebben de beschikking over interfaces die de communicatie van Fujitsu split- en multi-split units mogelijk maken met masterbesturing-systemen op basis van communicatieprotocollen zoals KNX, Modbus, BACnet en Lonworks. Dit maakt het eenvoudig om zowel centrale besturing als bewaking van airconditioningsystemen te implementeren. Integratie met de meest populaire communicatieprotocollen.

Fuji Electric Wifi