Over Fuji Electric

Kies voor Japanse top kwaliteit

De airconditioners van het merk Fuji Electric zijn afkomstig uit de stal van de Fujitsu-General groep. Deze wereldwijde speler op de airconditioning markt maakt onder licentie van Fuji Furukawa Engineering & Construction airconditioners met het merk Fuji Electric.

De naam Fuji Electric is afgeleid van de berg ‘mount Fuji’. Deze vulkaan is de hoogste berg van Japan en wordt gezien als een heilige berg. Zijn symmetrische vorm is een geliefd onderwerp voor vele (amateur) fotografen.

De productie van airconditioners door de Fujitsu General groep gaat terug naar 1971, destijds is de eerste raam airconditioner geïntroduceerd. In de loop der jaren is de groep uitgegroeid tot marktleider in vele landen en

produceren zij uitsluitend de meest geavanceerde en energiezuinige airconditioners ter wereld. Met een airconditioners van Fuji Electric kiest u voor Japanse topkwaliteit!


Groene toekomst

20% minder gebruik van fossiele brandstoffen. 20% meer gebruik van duurzame energie en 20% minder CO² uitstoot.

Energielabels

We houden altijd de toekomst in gedachten om er zeker van te zijn dat de airconditioning technologie die comfort creëert ook milieuvriendelijk is.

EFFICIËNTE technieken

Meer dan 90% van de werkingstijd draait een airconditioner in deellast in plaats van vollast. Wij focussen ons op een hoog seizoensrendement door volledig DC inverter aansluiting en effici ënte technologieën. 

Besparende functies

Door slimme functies toe te passen in haar airconditioners kan er bespaard worden op de energiekosten. Hieronder een greep van de slimme functies die Fuji Electric in haar binnendelen heeft toegepast.

Prestaties

Met uitmuntende prestaties wordt energie bespaart en het comfort verhoogd.