Green Future and functions combined

Wij bieden betrouwbare technologieën die gelden op de Europese markt, waar milieuvriendelijke voorschriften zeer streng zijn. In het onderzoeks-, ontwikkelings- en productieprocessen bij Fuji Electric blijven ze steeds werken aan het maken van  milieuvriendelijke producten waar we in de toekomst trots op kunnen zijn

20% minder gebruik van fossiele brandstoffen 

Fuji Furukawa Engineering & Construction ontwikkeld producten die minder elektriciteit verbruiken en dus het gebruik van fossiele brand-stoffen reduceert.

20% Minder Co2
uitstoot 

Fuji Furukawa Engineering & Construction produceert uitsluitend producten die vallen onder de F-gassen regelgeving van de Europese Unie.

20% meer gebruik van duurzame energie

Fuji Furukawa Engineering & Construction promoot het gebruik van warmtepompen met lucht als bron en op deze manier het gebruik van duurzame energie.

Bij het nastreven van energiebesparing wordt het werkelijke gebruik van de airconditioner als uitgangspunt genomen. De warmte last varieert enorm afhankelijk van de tijd en het seizoen. De tot nu toe gebruikte COP en EER gingen echter uit van gestandaardiseerde condities. De wisselende omstandigheden gedurende een jaar werden niet meegenomen in de berekening van het rendement. Vanaf heden worden dit wel gedaan en dit resulteert in een seizoens- EER (SEER) en een seizoens- COP (SCOP).

Fuji Furukawa Engineering & Construction levert airconditioners met een zeer hoge SEER en SCOP.