hoogwaardige airconditioning

We houden altijd de
toekomst in gedachte

Zo draagt Fuji Electric zorg dat allen functies in de airconditioners steeds weer het ultieme comfort bieden en aan alle milieueisen voldoen!

Met het energielabel wordt het rendement van een airconditioner uitgedrukt. Hoe hoger de energieklasse, hoe zuiniger het product. Vanaf 2013 zijn nieuwe energie labels verplicht gesteld door de Europese Unie. Deze nieuwe energie labels gelden voor alle airconditioners met een verwarmingscapaciteit onder de 12kW.

De nieuwe energie labels houden rekening met prestaties gedurende een heel jaar. In tegenstelling tot de oude energie labels die slechts een gestandaardiseerde prestatie weergaf bij bepaalde condities.

De nieuwe energie labels van de Europese Unie vereisen zeer goede prestaties. Het is zelfs verboden om een airconditioner te importeren met een lage energielabel! De airconditioners van Fuji Electric een zeer hoge energie efficiëntie klassen wat deze units behoorlijk energiezuinig maakt. Dus ook gelijk beter voor ons milieu en voor jouw portemonnee!

sLIMME FUNCTIEs

oM ENERGIE TE BESPAREN

Doordat Fujie Electric slimme functies toe te past in de airconditioners kan er bespaard worden op de energiekosten. Hier een kleine greep uit de slimme functie die Fuji Electric in de binnendelen heeft toegepast.

Bewegingssensor

Detecteert menselijke activiteit

Als eerste de bewegingssensor. Deze detecteert menselijke activiteit in een ruimte. Gaat met een lagere capaciteit werken als er geen menselijke activiteit in de ruimte is. Als er weer activiteit is in de ruimte start de unit automatisch weer op.

Beperking instelbare temperatuur

onnodig hoge of lage temperatuur

Ten tweede en ideaal om te voorkomen dat de unit onnodig in hoge of lage temperatuur draait. Stel de temperatuur beperking in en bespaar op de energiekosten.

Auto UIt functie

bepaald tijdsframe

Als derde functie. Het binnendeel gaat automatisch uit als het een bepaald tijdsframe een vooraf ingestelde tijd heeft gedraaid.

Economische functie

gereduceerd stroomverbruik

Als vierde functie. Door het maximale vermogen te beperken is het stroomverbruik bovendien ook gereduceerd.

Auto return functie

voor ingestelde temperatuur

Als vijfde functie is het mogelijk om na een bepaalde tijd (10 tot 120 min.) de ingestelde temperatuur terug te laten keren na een vooraf ingestelde waarde. Dit leidt tot energiebesparing omdat je dan niet onnodig koelt of verwarmd.

Krachtige verwarming

zelfs bij lage buitentemperaturen

Als zesde functie heeft Fuji Electric is een grote warmte wisselaar in het binnendeel en/of een grote DC Rotary compressor in het buitendeel toegepast. Daaruit volgt dat de unit een hoog verwarmingscapaciteit bereikt, zelfs bij lage buitentemperaturen en zo blijft het systeem goed werken. 

10 °C verwarmings
functie

voor ingestelde temperatuur

Als zevende functie heeft Fuji Electric de 10 °C verwarmingsfunctie. Deze monitort continue de ruimte temperatuur. Zodra deze onder de 10 °C komt zal de airconditioner gaan verwarmen. Deze functie is ideaal voor bijvoorbeeld vakantiewoningen, deze kunnen hiermee gedurende de winter vorstvrij worden gehouden

automatische werkings
functie

Snel op de juiste temperatuur

Als achte functie die jouw als gebruiker een hoog comfort biedt. Wil jij namelijk graag een constant klimaat in je huis? Deze functie is ideaal om een constante temperatuur in een ruimte te creëren. De airconditioner bepaald  in deze functie namelijk zelf of er verwarmt of gekoeld moet worden. Zo behoudt je uiteindelijk een optimaal binnenklimaat.

 

laag geluidsniveau

buitenunit met lager geluidsniveau

Als laatste kun je met deze functie de buitenunit in een lager geluidsniveau laten draaien. Dit kun je bijvoorbeeld toepassen gedurende nachtelijke uren..

Openingstijden
Contact