hoogwaardige airconditioning

R32 VloeRmodel

Dit vloermodel zorgt voor een comfortabel binnenklimaat, winter en zomer.

R32 Vloermodel

Het R32 vloermodel is stil, discreet en energiezuinig.

Hoe fijn dat er geen vervelende zoemgeluiden aanwezig zijn! Dit model blinkt namelijk uit in zijn stille werking. In de laagste ventilatie snelheid is het geluidsniveau slecht 22 dB(A). 

Deze unit is geschikt voor het koelen of verwarmen van oppervlakte tussen 20 en 45 m². Bovendien is dit model gemakkelijk onder een raam of in een nis te plaatsen. Maar ook te bevestigd tegen een muur of gewoon op de vloer. 

Op uw gezondheid.

Met alle ontwikkelingen rond schonere omgevingslucht is ook dit model voorzien van luchtzuiverende filters. Vluchtige organische stoffen, schimmelsporen, de lucht in huis kan vuiler zijn dan u denkt. Vooral wie een aandoening heeft aan de luchtwegen, kan er last van hebben. Speciale filters maken meteen korte metten met vervuilde lucht in huis. 

• Long life ion filter: de oxiderende effecten van de ionen in de fijne keramische structuur van het Ionfilter met lange levensduur welke zorgt voor de ontbinding van de opgenomen geuren (waterafwasbaar)

• Appel catechin filter: zorgt voor de absorptie van fijn stof, onzichtbare schimmelsporen en schadelijke micro-organismen. De polyphenolextracten op het filter, gewonnen uit appels, zorgen er bovendien voor dat schimmels zich niet verder kunnen ontwikkelen. 

Nog meer kenmerken:

  • Door zijn dubbele ventilatoren zal de ruimte in een snelle tijd op de gewenste temperatuur zijn.  
  • 10°C verwarmingsmodus: Deze unit zo in te stellen dat de kamertemperatuur tijdens de winter niet onder de 10°C zakt. Zo ben je er zeker van dat de kamer niet te koud wordt. Indien de 10°C verwarmingsmodus na 48 uur nog steeds actief is, wordt er automatisch overgeschakeld naar de hoogste ventilatiesnelheid. Hierdoor kan het een optimale warmtespreiding waarborgen tot in de uithoeken van de kamer. 
  • Flexibele aansluitingen voor afvoerslang en leidingen.
R32 Vloermodel – Inverter split airconditioning

Beschikbare modellen: RGG-9 t/m 14K