hoogwaardigeairconditioning

R32 WANDMODELLEN

fuji electricc topkwaliteit

Standaard wandmodel

Inverter split airconditioning
 

Leverbare modellen: RSG-07 t/m 12KP.

De standaard R32 wandmodel van Fuji Electric staan garant voor een krachtige en energiezuinige werking en zijn eenvoudig te installeren.

Het nieuw ontwerp heeft een hoog seizoensrendementen. Met zijn economische werkingsfunctie bespaard u ook nog eens energie. Bovendien heeft deze unit een krachtige werkingsfunctie waarmee de ruimte snel op temperatuur kan worden gebracht. Daarnaast heeft deze unit de mogelijkheid om de koelleiding aansluiten vanaf zes kanten. Maar ook bij lage temperaturen blijft deze unit zijn werken. En heeft een automatische herstart na spanningsuitval. 

Geleverd met een infrarode bediening.

Standaard wandmodel

Inverter split airconditioning
Leverbare modellen: RSG-18 t/m 24KL.

Ook dit model uit de standaard R32 serie wandmodellen staat garant voor een krachtige en energiezuinige werking.

Dit compacte design is slechts 79 cm breed. Heeft bovendien een hoog energierendement (SCOP 4.3 en SEER 7.2). Daarnaast heeft dit model een laag geluidsniveau. Slecht 35 dB(A)stille in koelmodus. En niet geheel onbelangrijk deze unit heeft een ruim werkingsbereik (koelen-10/+46°C, verwarmen -15/+24°C) Nog een goede reden om voor deze unit te kiezen, deze unit is zeer energiezuinige in economy modus. En kan in 20 minuten de ruimte op de juiste temperatuur brengen met de boost functie.

Geleverd met een infrarode bediening.

Deluxe Wandmodel

Inverter split airconditioning

Leverbare modellen: RSG-07 t/m 14KM.

Het deluxe R32 wandmodel is bijzonder stil. Ideaal als je de unit op de slaapkamer wilt plaatsen. Daarnaast heeft de unit een stijlvol vierkant design. En is voorzien van alle standaard functionaliteiten.

Dit platte design uit de Deluxe reeks is maar liefts 22 cm diep. Bovendien heeft ook dit model een hoog energierendement (SCOP 4.4 en SEER 7.4). Daarnaast bespaard het energie door de economische werkingsfunctie. Het geluidsniveau van deze unit is maar 20 dB(A) in stille koelmodus. Beschikt de unit over een 10°C verwarmingsmodus. En kunt jr met de 20 minuten boost functie de kamer snel op het gewenste temperatuur krijgen.

Geleverd met een infrarode bediening.

Deluxe Wandmodel

Inverter split airconditioning

Leverbare modellen: RSG-18 t/m 24KM.

Ook deze serie van de delux R32 wandmodellen staat garant voor een krachtige werking. Ontworpen voor grote kamers. Dit toestel heeft veel functies en een mooi design

Ook deze unit bezit een hoog seizoensrendement. Met een economische werkingsfunctie om energie te besparen. Zijn krachtige werkingsfunctie waarmee u een ruimte snel op temperatuur brengt. Ook bij dit model is het mogelijk om de koelleiding aan 6 verschillende kanten aan te sluiten. Daarnaast werkt deze unit ook nog een bij lage buitentemperaturen. En heeft een automatische herstart functie na spanningsuitval. 

Geleverd met een infrarode bediening..

Deluxe Wandmodel

Inverter split airconditioning

Leverbare modellen: RSG-30 t/m 36KM

De grotere modellen uit de deluxe wandmodellen serie van Fuji Electric blinken uit in capaciteit bij lage buiten temperaturen. Daarnaast kunnen deze types gekoppeld worden om een betrouwbare serverruimte oplossing te bieden.

Dit nieuwe ecodesign ontwerp heeft een hoogseizoenrendement. En bespaard energie door zijn economische werkingsfunctie. Koelleiding aansluiten kan vanuit zes kanten. Daarnaast werkt deze unit ook nog een bij lage buitentemperaturen. Aan te sturen via wifi, KNX of Modbus (optie). En door zijn krachtige werkingsfunctie kan deze unit de ruimte znel op de gewenste temperatuur brengen.

Geleverd met een infrarode bediening.

Design wandmodel

Inverter split airconditioning

Leverbare modellen RSG-07 t/m 14KG.

Het nieuwe R32 wandmodel van Fuji Electric is ontworpen om moeiteloos in elk interieur te passen. Met zijn tijdloze ontwerp en met zijn vlakke paneel zijn de modellen uit de KG serie een echte eyecatcher! De KG serie is bekroond met
de Good Design Award.

Deze unit is zeer gunstig in zijn energierendement (SCOP 5.1 en SEER 8.5).
Energieklasse voor verwarmen is  A+(++)en voor koelen A++(+). Ook deze unit maakt gebruik van het R32 koudemiddel daarom heeft deze unit ook minder milieu-impact. Voorzien van een bewegingssensor voor energiebesparing. En zo heeft deze unit slechts 19 dB(A) in stille koelmodus. Ideaal voor bijvoorbeeld de slaapkamer. 

Geleverd met een infrarode bediening.

Premium wandmodel

Inverter split airconditioning

Leverbare modellen: RSG-07 t/m 14KE(B)

Het nieuwe R32 wandmodel van Fuji Electric is ontworpen om moeiteloos in elk interieur te passen. Met zijn stijlvolle en tijdloos ontwerp is de KE serie een echte eyecatcher!

Ook deze unit heeft een zeer gunstig energierendement (SCOP 4.4 en SEER 7.4).  Energieklasse voor verwarmen A+ en voor koelen koelen A++. Door de extra grote louvre verhoogd het comfort en gereduceerd het geluidsniveau.  Het geluidsniveau is slechts 20 dB(A) in stille koelmodus.

Geleverd met een infrarode bediening.