hoogwaardige airconditioning

R32 Plafondmodel

Deze units elegant, tijdloos en passen dankzij hun compacte ontwerp in bijna elk type interieur. De hoogte van deze unit is slechts 235 mm. Het ontwerp van de unit met een systeem van montagebeugels zorgt bovendien voor een eenvoudige en snelle installatie. Doordat het plafondmodel aangesloten kan worden op het WiFi netwerk is het bedienen van de unit nog eenvoudiger. Bovendien heeft deze KRTA airconditioner standaard een filter deze is gemaakt van een dicht gaas, die de lucht reinigt van onzuiverheden zoals stof en grotere pollen.

Alles wat je wilt weten over het plafondmodel

Belangrijkste voordelen

Automatische verandering van bedrijfsmodus

Het apparaat schakelt automatisch tussen koelen en verwarmen, afhankelijk van de kamertemperatuur en klimaatinstellingen.

Instellingen herstellen na stroomuitval

De unit zal bij het uitvallen van de stroom automatisch weer opstarten, zodra de spanning is hersteld.  De unit start dan automatisch de instellingen op die voor de stroomuitval waren ingesteld.  

Eenvoudige montage

Het ontwerp van de unit met montagebeugels zorgt voor een eenvoudige en snelle installatie.

Automatische verticale jaloezieën

De lamellen garanderen een verticale verandering in de richting van de luchtstroom, waardoor het effect van een schommel ontstaat.

Economy-modus

Deze regelfunctie die het verbruik vermindert en een hoge energie-efficiëntie biedt dankzij zijn automatische temperatuurregeling.

Filter.

Het filter is gemaakt van een fijn gaas, dat de lucht zuivert van mechanische onzuiverheden zoals stof en grotere pollen.

Automatische luchtstroomregeling

Dankzij de microprocessor past de unit automatisch de luchtdebiet aan wanneer de temperatuur in de ruimte verandert. 

WiFi-bediening (optioneel)

Bedien de airconditioner vanaf elke locatie met behulp van een mobiel apparaat met de FGLair-app, zelfs wanneer je niet thuis of op kantoor bent. Met de nieuwe draadloze LAN-interface kunt je maar liefst van 1 tot 24 units tegelijk bedienen. 

LED-indicator – filterreiniging

De unit geeft aan wanneer het nodig is om het filter te reinigen. 

R32 Plafondmodel

Inverter split airconditioning

Beschikbare modellen: RYG t/m 45K 1-fase
Beschikbare modellen: RYG-36 t/m 54KC 3-fase

Het R32 plafondmodel van Fuji Electric zijn krachtig en energiezuinig, tegelijk kenmerken ze zich door een grote luchtstroom. Het nieuwe ontwerp is elegant en tijdloos.

Ook zorgen ze voor zowel in kleine als grote ruimtes constant voor de gewenste temperatuur. Zoals je mag verwachten van deze unit heeft het een hoge verwarmingscapaciteit bij lage buitentemperaturen. En is deze unit ook aan te  sturen via wifi, KNX of Modbus. 

Standaard geleverd met een infrarode bediening