hoogwaardige airconditioning

R32 kanaalMODELLEN

Alle beschikbare kanaalmodellen van Fuji Electric staan samengevat op deze pagina. 

Compacte Kanaal

Inverter split airconditioning

Leverbare modellen: RDG-09 t/m 18KL

LET OP! NIET VERTICAAL TE MONTEREN!

Het compacte kanaal model is geschikt voor het koelen en verwarmen van ruimtes tussen de 20 en de 60 m². Daarnaast kan deze unit heel gemakkelijk verborgen worden in het plafond. 

Bovendien heeft dit compacte kanaalmodel een ingebouwde condenspomp en standaard meegeleverde aanzuigfilter. Maar dit kanaalmodel heeft natuurlijk nog meer voordelen. Zoals dat de unit voorzien is van een automatische herstart functie naar spanningsuitval. Levert het bovendien een hoog verwarmingscapaciteit bij lage temperaturen.  Ook is het mogelijk enkel te verwarmen met dit kanaalmodel.  Doordat dit model zo compact is, is deze unit makkelijk te plaatsen waar de ruimte beperkt is. Uiteraard is dit kanaalmodel aan te sturen via WiFi, KNX of Modbus. (optie)

Geleverd met een Luxe touche bediening.

Kanaal model

Inverter split airconditioning

Leverbare modellen: RDG-12 t/m 45KH

Dit kanaalmodel heeft een automatische luchtstroom aanpassing en een statische druk tot 200Pa. Daarnaast zijn ze standaard voorzien van een condenswaterpomp.

Ook deze R32 Kanaalmodellen hebben een hoge verwarmingscapaciteit bij lage temperaturen.  Daarnaast is het ook mogelijk om deze unit instellen op enkel verwarmen. Bovendien heeft het kanaal model 18KH een zeer stille werking. Slechts 28 dB(A). Ook bij deze kanaalmodellen zit er een herstart functie op bij spanningsuitval. Hetzelfde als voorgaande units zijn ook deze aan te sturen via wifi, KNX of Modbus (optie).

Let op! Bij deze units is het aanzuigfilter niet standaard meegeleverd. Deze dien je dus los erbij te bestellen.

Geleverd met een Luxe touche bediening.

hoogwaardige airconditioning

KIES VOOR JAPANSE TOPKWALITEIT​

inverter split airconditioner - 3 fasen

De 3 fasen kanaalmodellen zijn verkrijgbaar in de capaciteitsrange van 10~25kW. Vanaf 14kW zijn de modellen speciaal ontworpen om een hoge statische druk te overwinnen.

Alleen de modellen 72 & 90 hebben een ingebouwde condenspomp. Alle modellen hebben wel een hoge verwarmingscapaciteit bij lage temperaturen. Bovendien hebben deze units een automatische herstart functie na spanningsuitval.  En uiteraard zijn ook deze units aan te sturen via Wifi,KNX, Modbus. (optie).

Medium statisch Kanaalmodel

3 fase

Leverbare modellen: RDG-36 t/m 45KC

Geleverd met een vaste bediening. 

Eenvoudig in onderhoud.

Omdat ze de bodemplaat en de interne ventilatorbehuizing uit twee delen hebben gemaakt maakt dit het onderhoud van de motor en ventilator zeer eenvoudig uit te voeren.

Zie de afb. hieronder voor het type aanzuiging aan de achterkant:

R32 Kanaalmodellen

Slank en compact ontwerp
Omdat de unit een slanke en compacte ontwerp heeft en dat de schakelkast aan de zijkant van de unit is gemonteerd. Vandaar dat dit het mogelijk maakt om deze unit te installeren in kleine ruimtes. kleine ruimtes.

R32 Kanaalmodellen

Tweerichtingsafvoerleidingen

R32 Kanaalmodellen

Werking lage omgevingstemperaturen

Medium statisch kanaalmodel

3 fase

Leverbare modellen: RDG-54KC & RDG-60LC.

Geleverd met een vaste bediening. 

Hoge statische druk 
De maximale statische druk bedraagt 260 Pa, waardoor de unit veel installatie mogelijkheden heeft.

R32 Kanaalmodellen

Laag geluidsniveau binnenunit
Doordat ze de hoeken hebben weggenomen voorkomt het dat er een luidruchtige luchtstroom ontstaat. Daarbij komt ook nog eens dat de kunststof fan bladen en de omhuizing zorgen voor een afname van het geluid. Door middel van deze toepassingen zorgt het ervoor dat de unit een laag geluidsniveau heeft.

hoog statisch kanaalmodel

3 fase

Leverbare modellen: RDG-72 t/m 90LC.

Geleverd met een vaste bediening. 

Scheiding is mogelijk door het lichtgewicht en compact ontwerp
De binnenunit kan worden gescheiden in een ventilatorunit en een warmtewisselaarunit om de installatiewerkzaamheden te vergemakkelijken. 

Stille werking
De combinatie van de luchtstabilisator van de V-vormwisselaar en de zeer efficiënte DC-ventilatormotor maakte een stille werking mogelijk ondanks het kleine structurele ontwerp.

Automatische luchtstroomaanpassingsfunctie
Met deze functie kun automatisch de optimale luchtstroom instellen, zodat de installatietijd drastisch verkort.