hoogwaardige airconditioning

R32 CASSETTEMODELLEN

Hieronder het overzicht van de beschikbare Fuji Electric cassettemodellen. Deze modellen zijn gemaakt met de technologie die van Fuji Electric mag worden verwacht. En zijn daarnaast uiteraard allemaal uitgerust met de laatste moderne technieken.

Compacte Cassettemodellen

Inverter split airconditioning

Leverbare modellen: RCG-09 t/m24K

Het tijdloze ontwerp en zijn krachtige prestaties garanderen een comforttabel binnenklimaat Daarnaast is dit compacte cassettemodel moeiteloos integreerbaar in een systeemplafond.

Ook dit cassettemodel heeft een hoog seizoen rendement. En met zijn economische werkingsfunctie bespaart het ook nog eens energie. De werking blijft optimaal ook bij zeer lage buitentemperaturen. En heeft de mogelijkheid tot enkel verwarmen. Ook is deze unit voorzien van een automatische herstart functie na spanningsuitval. Daarnaast heeft ze unit een ingebouwde condenspomp met een opvoer hoogte van maar liefst 70 cm (gemeten vanaf het plafond). uiteraard ook te besturen via Wifi (optie).

Geleverd inclusief infrarode bediening.

compacte cassettemodellen

Cassettemodellen

Inverter split airconditioning

Leverbare modellen: RCG-18 t/m 54KR

De nieuwe generatie cassettemodellen zijn uitgerust met een roundflow luchtverdeling en individueel instelbare louvers. de nieuwe cassettereeks heeft een plat design en is zeer energie-efficiënt.

Het nieuw ontworpen cassettemodel heeft een 360 graden roundflow. Ook heeft dit model een hoge verwarmingscapaciteit bij lage buitentemperaturen. Bovendien heeft dit model ook een automatische herstart na spanningsuitval. Ook op dit model heeft de mogelijkheid om het aan te sturen via wifi, KNX of Modbus.(optie) Wil je enkel verwarmen dan is ook deze unit in te stellen als enkel verwarmen.

Geleverd met een touch panel bediening met Nederlandse Taal

Cassettmodellen- 3 fasen

Inverter split airconditioning

Leverbare modellen: RCG-54 t/m 54KC

De nieuwe generatie cassettemodellen zijn uitgerust met een roundflow luchtverdeling en individueel instelbare louvers. de nieuwe cassettereeks heeft een plat design en is zeer energie-efficiënt.

Het nieuw ontworpen cassettemodel heeft een 360 graden roundflow. Ook heeft dit model een hoge verwarmingscapaciteit bij lage buitentemperaturen. Bovendien heeft dit model ook een automatische herstart na spanningsuitval. Ook op dit model heeft de mogelijkheid om het aan te sturen via wifi, KNX of Modbus.(optie) Ook enkel verwarmen met deze cassette variant is mogelijk.

Geleverd met een touch panel bediening met Nederlandse Taal